Top Terug naar homepage
Nieuws

Foodservice koopt steeds meer groente en fruit

31 januari 2018
Foodservice koopt steeds meer groente en fruit

Nederlanders eten steeds vaker buiten de deur. Omdat de buitenhuismarkt nog veel kansen biedt, richt VEG. zich niet alleen op versspecialisten maar nadrukkelijk ook op cateraars, koks, zorgprofessionals en andere foodservice-kanalen. Recente cijfers laten zien dat zij steeds meer verse groente en fruit inkopen, aansluitend bij de trend van gezond eten. Ten opzichte van 2017 hebben horeca en catering 13% meer groente en fruit ingekocht dan in 2016. Bekijk de cijfers.

 

 

Founding partners
  • ADN
  • Beekers Berries
  • Door telers met passie
  • GroentenFruit Huis
  • Koppejan Noten
  • Koppert Cress
  • Looye Kwekers
  • Nature's Pride
  • Peka Kroef
  • Rotterdam Food Cluster
Mediapartners
  • AGF
  • Biojournaal
  • Chain Magazine